|
Jitrnicový prejt
|
 | Ne všechen prejt, který si připravíte k výrobě domácích jitrnic je nutné naplnit do střívek. Ono je to těžké odhadnout, a docela často se stává, že dojdou střívka. A nebo je prejtu tolik, že už plnění jitrnic nebaví :( I když třeba ...
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
zabijacky.cz/recepty-na-zabijacku/zabijackovy .. |
Prejt
|
 | Prejt je klasické jídlo každé domácí zabijačky. Na jeho přípravu lze využít méně kvalitní a žádané druhy masa, které ze zabijačky získáme. K jeho dobarvení i dochucení obvykle používáme vepřovou krev.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
ceskenapady.cz/prejt-cnp-1110-8911.html |
Jitrnicový prejt
|
 | Ani se nepokusím, tvrdit, že umění zabijačky zvládám kdovíjak dobře, nebo že snad dokonce dělám domácí jelita a jitrnice. To už je totiž natolik pracné, že si raděj dojdu někam pro hotové.
Hlasování: 0
Hlasování: 1 OK
moje-dobroty.cz/jitrnicov-prejt-2 | Počet záznamů:19
|
|